Regelen voor de uitvaart

Er zijn oneindig veel mogelijkheden.
Samen bespreken we uw visie en ik ga voor u aan de slag.
U kunt dan uw kostbare tijd spenderen aan uw naasten in deze moeilijke tijd. 

Wat moet er geregeld worden?

Kennismaking

Mocht u behoefte hebben  aan een kennismaking dan kom ik graag bij u langs. Of het nu gaat om uw eigen uitvaart of de uitvaart van uw dierbare. In dit gesprek informeer en adviseer ik u graag. Het is een goede gelegenheid om te ‘voelen’ of we bij elkaar passen. 
De dagen na een overlijden en tot de uitvaart zijn erg intiem en emotioneel. Daarom is het belangrijk een uitvaartbegeleider te nemen die goed bij u past.
Tevens is er een mogelijkheid om wensen op papier te zetten. Het boekje “wensen voor mijn laatste afscheid” kan ik voor u meenemen of naar u opsturen.