Kosten

Juist door samen te werken met kleine ondernemingen houd ik mijn visie van persoonlijke aandacht en lage kosten scherp. Opgaan in de massa vind ik niet passend bij het creëren van een persoonlijke uitvaart.

Iedereen is vrij om zijn of haar eigen uitvaartonderneming te kiezen.

Het maakt daarbij niet uit bij welke maatschappij u verzekerd bent of bij welke vereniging u bent aangesloten. Een uitvaart brengt vaak onverwachte en hoge kosten met zich mee. Samen kunnen we kijken hoe we een gedenkwaardige uitvaart kunnen creëren binnen een bepaald budget.

Juist door samen te werken met kleine ondernemingen houd ik mijn visie van persoonlijke aandacht en lage kosten scherp. Opgaan in de massa vind ik niet passend bij het creëren van een persoonlijke uitvaart. Een uitvaart regelen is een emotionele gebeurtenis waarbij ik alle tijd wil nemen om te kunnen voldoen aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Ik reken een basistarief voor het regelen van de uitvaart. 

Kennismaking

Mocht u behoefte hebben  aan een kennismaking dan kom ik graag bij u langs. Of het nu gaat om uw eigen uitvaart of de uitvaart van uw dierbare. In dit gesprek informeer en adviseer ik u graag. Het is een goede gelegenheid om te ‘voelen’ of we bij elkaar passen. 
De dagen na een overlijden en tot de uitvaart zijn erg intiem en emotioneel. Daarom is het belangrijk een uitvaartbegeleider te nemen die goed bij u past.
Tevens is er een mogelijkheid om wensen op papier te zetten. Het boekje “wensen voor mijn laatste afscheid” kan ik voor u meenemen of naar u opsturen.