Begeleiding

Als uw uitvaartbegeleider neem ik tijd voor u en uw verhaal. Ik zal u praktisch en emotioneel ondersteunen tijdens dit intensieve en moeilijke proces, want er zullen in een korte tijd veel keuzes gemaakt moeten worden.

Wilt u een traditionele of onderscheidende uitvaart of kiest u liever voor klein en ingetogen?

Als uw uitvaartbegeleider neem ik tijd voor u en uw verhaal. Ik zal u praktisch en emotioneel ondersteunen tijdens dit intensieve en moeilijke proces, want er zullen in een korte tijd veel keuzes gemaakt worden. Samen met u bekijk ik de eventuele wensen van de overledene en uzelf. Met als doel een persoonlijk en op maat gemaakte uitvaart. Want een goede rouwverwerking begint met een passend afscheid.

Kennismaking

Mocht u behoefte hebben  aan een kennismaking dan kom ik graag bij u langs. Of het nu gaat om uw eigen uitvaart of de uitvaart van uw dierbare. In dit gesprek informeer en adviseer ik u graag. Het is een goede gelegenheid om te ‘voelen’ of we bij elkaar passen. 
De dagen na een overlijden en tot de uitvaart zijn erg intiem en emotioneel. Daarom is het belangrijk een uitvaartbegeleider te nemen die goed bij u past.
Tevens is er een mogelijkheid om wensen op papier te zetten. Het boekje “wensen voor mijn laatste afscheid” kan ik voor u meenemen of naar u opsturen.